В петък вечер в кухнята на MasterChef ще влязат подкрепления.

...
В петък вечер в кухнята на MasterChef ще влязат подкрепления.
Коментари Харесай

Полуфинали в MasterChef, битката е безмилостна

В петък вечер в кухнята на MasterChef ще влязат подкрепления. Близките на хоби-готвачите ще им оказват помощ в конкуренцията за място в последния за сезона мастър-клас. Легендата на софийската кулинарна сцена - Chef Алекс Цеков, с неспокойствие ще чака участниците, с цел да им покаже десертна баница със сладолед от боза, само че и да ги научи да готвят с обич, успокоение и позитивна сила. Преди да връчи значката за имунитет на първия сигурен полуфиналист, chef Койчев ще прегърне своите възпитаници.

Неочаквана обстановка по време на стрес-теста ще предизвика креативната мисъл на кулинарите – токът в кухнята ще изгасне и на хоби-готвачите ще им се наложи да готвят в полеви условия. Този, който не се оправи с рестриктивните мерки, ще бъде " награден “ с черната престилка и изпратен на директна елиминация.

В събота пробата за креативност ще роди " най-хубавото главно ядене за сезона “ съгласно chef Кустев, а по време на отборната борба страстите на двама от участниците ще се възпламенят и те ще влязат в изострен вербален конфликт. " Много ми падна в очите като състезател “, ще съобщи едната от страните в спора.

Чаровната Мария Жекова ще бъде влезе в ролята на жури по време на елиминацията, защото кулинарите ще би трябвало да подготвят десерта, с който тя завоюва предишния сезон на MasterChef. В торнадото от страсти ще оцелеят единствено най-решителните, а един от хоби-готвачите ще получи първото си предложение за работа в областта на кулинарията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР