В петък вечер отборите на Фиорентина и Сампдория се изправят

...
В петък вечер отборите на Фиорентина и Сампдория се изправят
Коментари Харесай

Bet365 очаква Фиорентина да надвие Сампдория в 3-ия кръг в Серия „А“

В петък вечер тимовете на Фиорентина и Сампдория се изправят един против различен на старта на 3-ия кръг в италианската Серия „ А “.
Според коефициентите в букмейкъра, отборът на Фиорентина ще завоюва конфликта и ще записва втората си победа за сезона. „ Виолетовите “ влизат като любимци в срещата на „ Стадио Артемио Франки “, само че следва да забележим дали ще бъдат по-добрият тим и ще се поздравят с успеха.

Съставът на Фиорентина стартира новия сезон с най-малък триумф против Торино вкъщи на 19-ти септември. Гаетано Кастровили означи единствения гол в мача, с цел да донесе успеха на своя отбор. 23-годишният италианец се разписа в 78-ата минута, с което тимът на Торино нямаше съвсем никакво време за отговор. Във втория кръг „ виолетовите “ участваха в трагичен мач с Интер на

Фиорентина загуби с 3:4, като позволи поврат в края на срещата. Кастровили още веднъж бе измежду голмайсторите, а попадения означиха също Куаме и Киеза. Фиорентина имаше задатък от 3:2 до 87-ата минута, когато Ромелу Лукаку изравни. Малко по-късно пък Д “Амброзио донесе триумфа на „ нерадзурите “. Така Фиорентина остана с празни ръце, само че истината е, че изигра мощен мач против един от любимците за купата в Серия А.

Сампдория пък стартира доста едва сезона и загуби първите си два мача. Поражението им в първия кръг не е изненада за залагащите в бет365, защото „ моряците “ отстъпиха с 0:3 на Ювентус в Торино. Но в идващия си мач Сампдория позволи загуба вкъщи от новака Беневенто. При това „ моряците “ бяха надиграни от своя конкурент, макар че имаха задатък от два гола след 18 минути игра на „ Стадио Луиджи Ферарис “. Сампдория просто се срина след почивката и не сподели нищо в нахлуване. Тимът бе слаб и в отбрана, като разреши на своя конкурент да направи цялостен поврат. Със сигурност футболистите на Сампдория би трябвало да се показват на доста по-добро равнище, в случай че не желаят да позволен трета загуба за сезона. Букмейкърът Bet365 дава дребни шансове на тима от Генуа да завоюва при визитата си на Флоренция, само че най-малко Сампдория може да се стреми да избегне провалянето. В състава на гостите има опитни играчи като Екдал, Кандрева и Куалярела, тъй че те би трябвало да се показват по-добре и да бъдат водачи на терена.

Сампдория не пази положителни мемоари от последния си мач против Фиорентина. Двата тима играха един против различен на 16-ти февруари, като „ виолетовите “ завоюваха с 5:1 като посетители. Ако Сампдория покаже сходна игра, каквато показва в първите си два дуела за новия сезон, то е много допустимо още веднъж да допусне тежка загуба против този противник. Фиорентина е в серия от две следващи победи против „ моряците “ и ще се стреми към трети пореден триумф. Момчетата на надиграха с 2:1 Сампдория в последното си домакинство на този конкурент. През септември предходната година Херман Пецея и Федерико Киеза бяха точни за триумфа на „ виолетовите “. И двамата са в състава на домакините, тъй че е допустимо още веднъж да санкционират гостите от Генуа.

От друга страна, Сампдория има единствено 1 победа в миналите 6 мача против Фиорентина. Този триумф бе реализиран с 3:1 през 2018-та година. Коефициентите в бет365 обаче не чакат победа на „ моряците “ във Флоренция. Сампдория за последно завоюва като посетител на своя конкурент в края на август през 2017-та година с 2:1. Трябва обаче да отбележим една наклонност – в последните 10 срещи сред двата тима е имало попадения в двете порти, което може да ни подскаже, че идният мач ще бъде завладяващ и оспорван.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР