В петък Софийската градска прокуратура (СГП) съобщи, че към наказателна

...
В петък Софийската градска прокуратура (СГП) съобщи, че към наказателна
Коментари Харесай

Убиецът на жертвата от багажника остава в ареста, застрелял я с пистолета на новата си приятелка

В петък Софийската градска прокуратура (СГП) заяви, че към наказателна отговорност е притеглен 34-годишният Каймакчийски за преднамерено ликвидиране и го задържа за период до 72 часа, напомня Българска телеграфна агенция.

Досъдебното произвеждане е формирано на 4 април от Трето районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи в изискванията на необходимост, със съставянето на протокола за първо деяние по следствието, и се води под управлението и надзора на СГП. Първоначално досъдебното произвеждане е формирано за похищение. На 6 април в София е намерено тялото на Кристина Благоева.

Обвинението е за това, че на 3 април в София, на ул. " Кукуш " № 1, К. К. съзнателно умъртвил К.Б., като създал два изстрела с огнестрелно оръжие, като действието е осъществено преднамерено.

По информация на обвиненият Калоян е бил с авансово сложени ръкавици и е употребил револвер, персонално оръжие на актуалната му другарка, която е военнослужеща.

След преценка на материалите, събрани в началния стадий на следствието, наблюдаващият прокурор е стигнал до извода, че съществуват рационални учредения да се счита, че Каймакчийски е направил закононарушението, за което е упрекнат, както и че е налице висока социална заплаха, което постанова неговото задържане.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров уточни в петък, че персонален спор е повода за убийството.

Тялото на Кристина беше намерено преди 3 дни в багажник на паркирана в столичния квартал " Захарна фабрика " автомобил. Последно жертвата е била видяна да си потегля от работа и да се качва в колата си - на 4 април, след като е в неопределеност.

Обвиняемият Калоян беше арестуван на метростанция " Ломско шосе ", където полицията го спря за инспекция, до момента в който кара персоналния си автомобил, а в колата пътувал с жена, която се е показала за военна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР