В петък семейството на Димитър се срещна с министъра на

...
В петък семейството на Димитър се срещна с министъра на
Коментари Харесай

Мъжът, откарал до летището издирвания за убийството в Цалапица: Изглеждаше леко уплашен и стресиран

В петък фамилията на Димитър се срещна с министъра на вътрешните работи Калин Стоянов пред постройката на някогашния Партиен дом. Той увери родителите на жертвата, че управляващите непрекъснато работят по случая.

 

А протестните демонстрации на жителите на Цалапица не престават. Те още веднъж излязоха на кръговото кръстовище край селото, където блокираха придвижването.

 

Сред протестиращите бе и юноша, който по личните му думи е закарал до летището обвинения за убийството на 24-годишния Димитър Малинов.

 

„ Аз съм го карал и като отпътува предходната година. Като се прибра го взех от летището. Тогава се разбрахме на 24 да го карам отново към летището. И други хора от селото съм карал, правил съм им услуга. Ние се бяхме разбрали отново да го закарам. Изглеждаше леко изплашен и уплашен. Нищо не е казвал за изгубването на Димитър. Само сподели, че не е бил спал “, уточни Стилиян Дзифков.

 

„ Предупредени сме, че нямаме право да издаваме информация. Мога да каже, че въпросната вечер, когато са арестувани близнаците, единият от тях прави признания. Той води служителите на реда до мястото, на което е заровено тялото на сина ми. След това вършат отвод от самопризнанията си. Да, мислим, че те са имали по-сериозна роля при убийството на сина ми “, акцентира майката на Димитър Малинов Атанаска Бакалова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР