В петък Русия разшири списъка на официалните лица от Европейския

...
В петък Русия разшири списъка на официалните лица от Европейския
Коментари Харесай

Москва наложи ответни санкции срещу Европейския съюз

В петък Русия разшири листата на формалните лица от Европейския съюз, на които е неразрешено да влизат на територията на страната. Това се оповестява на уеб страницата на съветското външно министерство като се акцентира, че решението е в отговор на „ неуместната политика на Брюксел на едностранни ограничавания “.

В изказването се споделя, че Русия е разширила черния лист, с цел да включи в него и някои европейски частни военни компании, членове на службите за сигурност, европарламентаристи и други длъжностни лица в страните членки на Европейски Съюз, „ персонално виновни за насърчаването на антируската политика “. Не са оповестени техните имена.
Американски публицист: 8 предупредителни знака, че Русия стартира война
Какво ще се случи две седмици преди Русия да разгласи война разказва колумнистът Кайл Мизоками в материал за „ Popular Mechanics “...
Прочети повече
„ Приканваме Брюксел да се вслуша във все по-активните гласове на здравомислещите европейци, призоваващи да се изостави политиката на наказания, която подкопава интернационалното право и явно води до задънена улица “, се отбелязва в известието на външното министерство на Русия. Съответната публична нота е изпратена до Делегацията на Европейския съюз в Русия.

 

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР