В петък прокуратурата съобщи, че бившият на фолкпевицата Анелия –

...
В петък прокуратурата съобщи, че бившият на фолкпевицата Анелия –
Коментари Харесай

Бившият на Анелия може да лежи 3 години в затвора

В петък прокуратурата заяви, че някогашният на фолкпевицата Анелия – Калоян Арсенов и приятелят му Димитър Андреев – Лютивия ще бъдат съдени за безчинство на пътя и причиняване на междинна телесна щета. Това се случва единствено 10 месеца откакто 32-годишният наследник на царския министър на екологията Долорес Арсенова е задържан със сина на Злати Златев – Златистия поради пукотевица с револвер в кв. „ Лозенец “.

В 9,30 часа сутринта на 22 септември 2018 година Калоян качва в поршето си с номер Сухопътни войски 121212 приятеля си Димитър Лютивия и стартира да засича водачи в кв. „ Бояна “ и едвам не провокира няколко тежки произшествия. Министерският наследник изчаквал светофарът да светне зелено, само че не потеглял. В идващия миг натискал газта на поршето и засичал в прилежащото платно автомобила. И по този начин няколко пъти. След това по същия метод внезапно спирал пред мерцедес, който се движел зад него, и то няколко пъти. Когато колата се опитвала да го изпревари, потеглял внезапно и го засичал, до момента в който водачът се откажел да се занимава, писа „ 24 часа “.

Калоян взел на мушка субару. Шофьорът обаче не издържал на следващото внезапно прекъсване и засичане, станал и отишъл до Калоян и го попитал за какво прави по този начин. „ Махай се, ще те пребия “, изсъскал младият предприемач. След това индивидът се върнал в колата си, само че Арсенов в този миг излязъл от своята, тръгнал към него, отворил вратата му и почнал да го удря по главата. Жената от същата кола почнала да снима с телефон. Приятелят на Калоян взел апарата от ръцете й и го хвърлил в двор на къща. Оказало се, че дамата е съдийка във Върховния касационен съд. След сигнал в полицията криминалисти почнали издирването на Калоян, тъй като очевидци и потърпевши в детайли описали колата му със характерен номер.

3 дни по-късно Калоян влиза в ареста и са му повдигнали обвинявания. Ако бъде приет по двете – безчинство на пътя и побой, може да получи до 3 години затвор.

През 2017 година Калоян също бе задържан. В същата година на 18 октомври той става баща за първи път и подвига ваучър в кафене в столичния кв. „ Лозенец “. С него е един от най-хубавите му другари – Йордан Златев, наследник на мутрата от 90-те Злати Златев – Златистия. На тържеството е и Радо Шишарката, който е създател на химна на дебеловратите „ Тигре, тигре “. Когато подкарва тъкмо този шлагер, синът на Златистия взема револвера на Калоян, излиза пред кафенето и стартира да стреля слепешката. Един от патроните влиза в кухнята на семейство в насрещен блок и по знамение не убива никой. След сигнал в полицията Йордан и Калоян са задържани. Арсенов се разминава единствено с санкция и задържане за 24 часа, а Йордан е наказан на 2 година условно, само че прекарва единствено няколко месеца.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР