В петък полският министър-председател Матеуш Моравецки посочи три европейски държави,

...
В петък полският министър-председател Матеуш Моравецки посочи три европейски държави,
Коментари Харесай

Полският премиер посочва 3 държави от ЕС, които няма да прекратят търговските си отношения с Русия

В петък полският министър-председател Матеуш Моравецки уточни три европейски страни, които се опълчват на блокирането на комерсиалните връзки с Русия и са работили като " спирачки " във връзка с по-нататъшни наказания в отговор на нейната атака в Украйна.

" Полша изрично акцентира нуждата от ограничение на търговията с въглеводороди. За страдание, огромните страни като Германия, само че и дребните като Австрия и Унгария, са по-сдържани. Те се въздържат от прекъсване на търговията с Русия тук и в този момент ", съобщи министър председателят преди началото на договарянията на НАТО в Брюксел и добави, че се надява да ги убеди да споделят полската позиция.

Моравецки съобщи, че позицията на Полша във връзка с Русия в подтекста на офанзивата в Украйна не се е трансформирала и че страната му ще упорства за неотложно налагане на спомагателни наказания.

 

 

" Тези, които показват, че са нужни интензивни наказания тук и в този момент, са прави. Въздействието на глобите в дълготраен и средносрочен проект явно е значимо, само че то не въздейства на решенията на Русия по отношение на Украйна тук и в този момент ", сподели той и добави, че е значимо да се уеднакви методът към Русия в границите на Европейски Съюз и НАТО.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР