В петък Монтана и Миньор (Перник) откриват 29-ия кръг от

...
В петък Монтана и Миньор (Перник) откриват 29-ия кръг от
Коментари Харесай

Здравков: Един успех срещу Миньор не ни носи нищо друго освен три точки и самочувствие

В петък Монтана и Миньор (Перник) откриват 29-ия кръг от шампионата във Втора лига. Двата тима излизат един против различен на стадион „ Огоста “ от 19:30 часа. Какво чака от идния конфликт, попитахме старши треньора на монтанци Антони Здравков.

Срещаме един от водещите тимове в групата. Като футболисти, като треньорски екип и като организация Миньор е един от най-хубавите отбори във Втора лига и неслучайно е на трето място в класирането. Ние също не отстъпваме по нищо на водачите, по тази причина се надявам да покажем добра игра и победим.

Монтана изпусна 6 точки от тимове в дъното на класирането.

Факт. Срещу тимове, които се затварят в отбрана, играем мъчно. Яд ме е, че изпуснахме да победим и Янтра като посетител в последния мач преди паузата в шампионата. Играхме добре, създадохме доста положения за гол, ударим и две греди, само че стигнахме единствено до 1:1. А тези две точки щяха да ни дойдат сносно. Надявам се да ги компенсираме в петък и спечелим против Миньор.

Александър Башлиев е осъден, а Борислав Дамянов и Виктор Стойков се готвят самостоятелно.

Башлиев ще липсва с опита и рутината си. Боби има проблеми с коляното, а Виктор се контузи на една оот последните тренировки. Правим всичко допустимо да ги вдигнем. Имаме доста къса аварийна пейка и това е проблем.

Ситуацията с Иван Михов?

От няколко дни се готви се наедно с тима, само че ще изчакаме до мача и тогава ще преценим дали може да стартира от първата минута. Той действително не е упражнявал пълноценно от три месеца, само че може да направи направи формален дебют за годината.

Най-новото попълнение Аиман Касими влиза ли в час?

Млад е, само че има положителни механически качества, тактически също е добре. Още време му е належащо за адаптация, тъй като на тази възраст в мъчно да играеш в чужбина. Определено е добър футболист и може да помогне на тима.

При триумф над Миньор в петък Монтана остава в играта?

Да, изрично. Но за нашия тим до края на сезона всеки мач е значим и би трябвало да търсим успеха във всеки един от тях. Така, че един триумф против Миньор не ни носи нищо друго с изключение на три точки и самочувствие.

Очакваш ли стадион „ Огоста “ да се понапълни?

Дано дойдат и повече фенове, тъй като момчетата имат потребност от поддръжка от трибуните.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР