В Перник казват, когато каруцата се преобърне, пътища много. България

...
В Перник казват, когато каруцата се преобърне, пътища много. България
Коментари Харесай

Борисов: Българите се подведоха, сега ще работят, за да плащат лихвите по заемите на Промяната

В Перник споделят, когато каруцата се преобърне, пътища доста. България избра пътя на смяната, а българите се подведоха по компроматите. Това съобщи Бойко Борисов на среща със стотици симпатизанти и членове на ГЕРБ в миньорския град, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Борисов напомни корупционните практики на кабинета „ Петков “ и неговите министри, измежду които преди всичко този на превоза. Еконта обра парите от пощите, те не работеха с месеци, с цел да могат всички товари и колета да минат през неговата компания, по-късно даже не отиде да съобщи поста си като министър, а избяга в Испания.

Ако допуснете „ Продължаваме промяната “ да завоюват и ръководят, след една година, ще ги търсите в чужбина. Но парите ги няма. Когато излязат падежите по заемите, фискалният запас ще намалее до 7-8 милиарда лева , от които 5 милиарда са Сребърен фонд, който не можем да пипаме. Ще се наложи да изтеглим заем, а знаете ли какъв брой са лихвите в този момент? Ще излезе, че ще би трябвало да работим единствено, с цел да покриваме лихвите, предизвести Бойко Борисов.

Той остро разкритикува като фантасмагорични инфраструктурните планове, които Политическа партия оферират по места.

„ Истински се развличам с Асен Василев, тъй като това момче доста го бива. Обещаха на Казанлък метро до Стара Загора, с цел да вървят на дискотека. Летящо метро от Перник през Люлин за София. А самолетът за Скопие помните ли какъв брой хвърча? Летя, кацна и толкоз “ , съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов предизвести и за негативите, които могат да се стоварят върху страната ни поради повишена мигрантска вълна . Част от мигрантите, които минават през България, само че са залавяни на територията на Европейски Съюз ще би трябвало да бъдат върнати в страната, през която са влезнали в общността – в тази ситуация България. „ Това може да докара до смяна на демографията у нас. Когато ги върнат, те ще задръстят центровете, ще тръгнат към градовете. Помните ли по какъв начин палеха Харманли, Овча купел. Ние направихме тъй че вие да не ги видите или почувствате “, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов прикани жителите да гласоподават, с цел да не позволен грабежа на България да продължи от „ Промяната “. Според него огромна задоволство ще бъде, в случай че Бойко Рашков не бъде определен от Перник, където е претендент.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че подмладяването на партията е реалност, само че тя има и своите стожери в лицето на финансиста Кирил Ананиев, който знае по какъв начин да прави уравновесени бюджети и да пази парите на хората. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР