В пъзела сред лъскавите златисти и сиви ключове с различни

...
В пъзела сред лъскавите златисти и сиви ключове с различни
Коментари Харесай

Тест: Броят се на пръсти тези, които могат да видят камбанката за 11 секунди

В пъзела измежду лъскавите златисти и сиви ключове с разнообразни форми е скрита камбана. Вие би трябвало да е откриете, само че единствено за 11 секунди.

Британското издание The Mirror предлага тази гатанка, с цел да ревизирате своята бдителност. Пъзелът тества уменията ви за наблюдаване и внимание към детайла.

Тези игри са отлична за подготовка на мозъка, а също и добър метод за възстановяване на паметта и концентрацията. Като отделяте време за решение на забавни проби, може с изключение на да се забавлявате, също и да принудите мозъка си да работи по друг метод.

Освен това образните пъзели са превъзходен метод да се разформироване. Той обаче може да изисква повече време, в сравнение с чакат създателите му.

Пъзелът наподобява лъжливо елементарен, само че единствено 3% от пробвалите да го решат са съумели да намерят скритата камбанка за 11 секунди. Създателите му употребяват три съществени типа илюзии, комбинирани с изкуство и просвета, с цел да отвлекат вашето внимание от задачата пред вас.

На изображението можете да видите голям брой сребристи и златни ключове, които се преплитат. Всяка детайлна форма отблясък основава заблуда за тримерност.

Те имат разнородни форми, които са мултиплицирани в цялото изображение, а този резултат прави камбанката извънредно сложна за разкриване.

Искрящите предмети в обилие могат да отвлекат вниманието ви от главната цел. Ако към момента не сте разкрили камбанката и желаете подсказка, погледнете още веднъж в долната лява част на изображението.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: тест пъзел игра за мозъка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР