В Павликени днес е ден на траур за четиримата футболисти,

...
В Павликени днес е ден на траур за четиримата футболисти,
Коментари Харесай

Павликени обяви траур за смъртта на футболистите

В Павликени през днешния ден е ден на печал за четиримата футболисти, които починаха в злополука в четвъртък, оповестява NOVA.

Шофьорът на колата, в която се возели, не спрял на знак „ Стоп” на пътя Плевен – Русе, в региона на село Горна Студена и автомобилът бил затрит от тир.

Жертвите са Димитър Кушев, Генчо Стефанов, Георги Вълчев и Ивелин Ивов. Връщали се от мач на аматьорската футболна лига сред Павликени и Козловец.

Най-младият от футболистите - Ивелин Ивов е карал автомобила. Той е бил част от тима от 2 месеца.

„ Всяко едно от момчетата имаше някаква месторабота. Футболът бе отвън трудовите им задължения”, разяснява кметът на Павликени Емануил Манолов.

Той добави, че ще изчакат резултатите от следствието, само че индивидът, който може най-добре да изясни какво е станало, е водачът на камиона.

„ Това кръстовище е известно като кръстовище на гибелта. Там постоянно стават произшествия и постоянно приключват със смъртни случай. Третокласен път, Павликени – Свищов, пресича първокачествен, Плевен – Русе.”, уточни Монолов.

Според него преди време на това кръстовище е имало непрекъснат пост на Министерство на вътрешните работи.

„ Случилото се е тежко за целия град, освен персонално за мен като треньор. Благодарен съм, че всички са съпричастни”, съобщи треньорът на футболния тим в Павликени.

„ Те бяха невероятни хора, както и доста положителни футболисти”, уточни съотборник на починалите.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР