В първия кръг повечето от най-големите отбори са гости, като

...
В първия кръг повечето от най-големите отбори са гости, като
Коментари Харесай

Жребият отреди: Антов започва срещу Интер

В първия кръг множеството от най-големите тимове са посетители, като първенецът Наполи има аудиенция на новака Фрозиноне, Ювентус ще пътува до Удине, а Милан ще играе против Болоня на “Ренато Дал’Ара ”. Интер обаче ще започва като хазаин против Монца, където играе българският национал Валентин Антов.

Сезонът в Калчото ще стартира на 20 август и ще завърши на 26 май 2024 година Ще има единствено един промеждутъчен кръг, който ще се организира към 27 септември, както и четири паузи поради националните тимове: към 10 септември, 15 октомври, 19 ноември и 24 март.

Този път няма да има отмора около Коледа, като ще се играят мачове на 23 и 30 декември. За трета поредна акция програмата в шампионата ще бъде асиметрична, т.е. тази на втория полусезон няма да следва реда на кръговете от първата част на сезона.

Също по този начин от Серия " А " са се погрижили да се играе не повече от едно дерби на кръг, както и да няма директни конфликти сред евроучастниците сред пролетните им мачове в Шампионската лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Освен това в шест от кръговете (1, 2, 5, 6, 19, 38) е изключено да има директни дуели сред тимовете от топ 7 в класирането на предишния сезон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР