В първия епизод от новия сезон на подкаста Следващият ден“

...
В първия епизод от новия сезон на подкаста Следващият ден“
Коментари Харесай

В Румъния отново пролича неспособността да вървим заедно напред



В първия епизод от новия сезон на подкаста „ Следващият ден “ се насочваме към прилежащата, само че и много непозната Румъния...

“Пандемията сподели още един път в Румъния неспособността да се управляваме, да работим в екип, да вървим напред с визия и задача за същинското развиване на страната. Наяве излезе, че за съвсем 30 години народна власт нямаме лечебни заведения, учебни заведения, инфраструктура. Нищо съвсем не сме градили. И може би това е една от аргументите, които разсънват съмнение към всичко. Хората в Румъния не имат вяра на управляващите, " разяснява Юлия Баховски - основател на единственото по рода си онлайн списание за България и българския бизнес в Румъния - MyRo.Biz.

Юлия Баховски работи усърдно за популяризирането на сътрудничеството между двете страни. Тя вярва, че България и Румъния не се познават задоволително добре, и имат да си кажат една на друга още неща. Родена е в Румъния, но пораснала и в  България.  Завършила е Факултета по публицистика в СУ „ Св. Климент Охридски ”. 

Още за измененията в Румъния поради пандемията, приликите и разликите с България и какъв брой пострада от COVID-19 туризмът сред двете държави – чуйте в изявлението на Мерим Тенев с Юлия Баховски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР