В първите минути на деня Слънцето преминава в знак Овен

...
В първите минути на деня Слънцето преминава в знак Овен
Коментари Харесай

Днес получаваме огромна космическа енергия, но трудно я контролираме

В първите минути на деня Слънцето минава в символ Овен и е началото на пролетното равноденствие. Започва нов астрологичен цикъл. Огнените динамични сили на Слънцето ще спомогнат на мнозина да се разсънят от зимния сън и да се приготвят за дейни дейности.

Венера е в квадрат с Марс - Време на мощни страсти и вътрешно напрежение. Ревността и възприятието за благосъстоятелност могат да основат проблеми. Във връзките това може да е време на различия и мощни пристрастености. Отложете решението на противоречиви въпроси.

Венера в секстил с Юпитер - По-лесно може да се реализира единодушие по противоречиви въпроси. Добро време за решение на правни въпроси. Подходящ аспект за финансите. Може да се усили апетитът ви и желанието за сладко. Лесно се повишават килограми.
Луната в символ Везни от 03:29ч, където ще остане до 04:17ч на 23 март.

Луната внася умиротворяване в нашия живот. Повишава се виталният капацитет. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Партньорските връзки могат да бъдат усъвършенствани, а също трансформирани на ново ниво. Посредничеството на другари, родственици, а също и техните препоръки могат да бъдат прекомерно ефикасни. Увеличава се желанието за естетика и равновесие. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония.

Уязвима става ендокринната система, изключително панкреаса, също и бъбреците. Диабетиците да съблюдават строга диета.

В 03:44ч настава Пълнолуние в 00°09' Везни – знака на любовта, хубостта и патньорството. Това пълнолуние извежда на напред във времето тематиките за взаимоотношенията и съдействието. Не се опасявайте от смяната: освободете се от предишното и се отворете за нова обич, нова връзка, нова страница от живота си.

Доминиращ 15 лунен ден от 17:57ч на 20 март до 19:13ч на 21 март.

Това е доста значим интервал. Луната се намира в разцвет, на пика на своята енергийна плътност. Сега е дейна и се стреми да ни подмята неразрешими обстановки и да ни слага в неловко състояние. Влиянието на 15-ти лунен ден опонира на миротворческите сили на Везните, само че също по този начин се омекотват отрицателните въздействия.

Днес получаваме голяма галактическа сила, само че е доста мъчно да се управлява. Ако не желаете да разваляте връзките си с хората към вас, бъдете доста деликатни и сдържани. По опция би трябвало да се поддържа успокоение, да се заобикалят изблиците на страсти. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително гледайте да не влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.
Ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е слаб. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и извършване на отговорностите.
Възниква мощно предпочитание за скотски удоволствия, само че те носят единствено кратковременно самодоволство, за което може би след това ще се срамувате да си спомняте или ще съжалявате.
Неблагоприятен ден за подкастряне.
Време за оракулски сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.
Следва 16 лунен ден от 19:13ч на 21 март до 20:27ч на 22 март.
Днес е 1 безоблачен ден - В деня на пролетното равноденствие с изгрева на Слънцето на 21 март стартира Слънчевата година, Първи безоблачен месец, 1 безоблачен ден. Всеки безоблачен месец има по 30 дни.
1 безоблачен ден е отдаден на нашия Творец, на насладата. Добре е да вършиме проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви на всички оптимисти, на хората, които се оправят сами. Не би трябвало да сте унили. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях. Ако имате в себе си някакви подозрения - по-добре нищо не започвайте, нещата могат да се провалят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР