В първите месеци на 2023, ЕЛАНА Фонд Мениджмънт въведе нови

...
В първите месеци на 2023, ЕЛАНА Фонд Мениджмънт въведе нови
Коментари Харесай

Спестовен план с ЕЛАНА: Опростени условия, същата стабилност

В първите месеци на 2023, ЕЛАНА Фонд Мениджмънт вкара нови опростени условия за услугата „ Спестовен проект “. В допълнение, клиентите на сдружението към този момент могат да изберат от уголемен лист с благоприятни условия за инвестиция за своя пестелив проект.

Спестовният проект като инструмент дава опция да се възползвате от месечното вложение на дребни суми, посредством което си осигурявате една по-добра междинна цена в дълготраен проект, без да Ви интересува в какъв цикъл на стопанската система се намираме. Средствата се ръководят от опитни портфолио мениджъри и анализатори, които всекидневно наблюдават пазарите.

Повече за Спестовният проект в контрактуван фонд като инструмент за вложения.
 
Една такса при започване на интервала

Освен че спестителите се възползват от оповестената по-рано през годината нулева такса за назад изкупуване, те получават и цялостна предвидимост на разноските по спестовния си проект, като към този момент заплащат една закрепена такса вход при започване на своята инвестиция.

Таксата се пресмята като закрепен % на база на крайната насъбрана сума при определените от клиента интервал и месечна вноска. Дължи се еднократно при първа вноска. Всички последващи вноски до тази сума се извършват по цена равна на чиста стойност на активите без в допълнение таксуване.
 
Пример за встъпителна такса
 ЕЛАНА Фонд Мениджмънт
Примерът е основан на изискванията предлагани от ЕЛАНА Балансиран EUR Фонд и е изчислен за най-малък период и вноска. Параметрите варират според от определения фонд, интервал и месечна вноска.

Всички такси и параметри по новите Спестовни проекти може да видите тук.

Избор сред 7 фонда с разнообразни профили

Като част от модернизацията на услугата ЕЛАНА Фонд Мениджмънт уголемява и избора на фондове, към които клиентите могат да започват своя пестелив проект. На процедура това към този момент е допустимо да се случи съвсем с всички фондове на сдружението (изключение прави единствено ЕЛАНА Фонд Свободни Пари, който по принцип е освободен от такси за издаване и назад изкупуване), като по този метод спестителите могат да се възползват от разнообразни капиталови тактики и рискови профили, съгласно своите настройки и цели. Всички благоприятни условия а Спестовен проект с ЕЛАНА Фонд Мениджмънт тук.

ЕЛАНА Фонд Мениджмънт предлага 8 взаимни фонда с друг рисков профил, всред които 2 Консервативни, 2 Балансирани и 4 Агресивни. По-високият риск, който поемате със своята инвестиция, от своя страна носи и по-висока планирана рентабилност на края на целесъобразния интервал.

Ако не знаете кой профил е подобаващ за вашите цели, може да определите персоналния си инвеститорски профил с нашата анкета.

Специалистите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт на драго сърце ще ви дават безвъзмездна консултация, пишете на [email protected], потърсете на тел. +359 2 81 000 65, или използвайте чат опцията на нашия уеб страница: elana.net/fund-managementПредоставената информац
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР