Преди малко повече от година ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, в партньорство

...
Преди малко повече от година ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, в партньорство
Коментари Харесай

ELANA Ned Davis Dynamic Strategy: Фондът в ЕТФ-и, който еволюира

Преди малко повече от година ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, в партньорство с известната американска компания Ned Davis Research, предложи на пазара неповторим за България артикул – ELANA Ned Davis Research Dynamic Strategy, фонд в ETF-и, основан на динамична автоматизирана капиталова тактика. Фондът е с конструиран диверсифициран портфейл въз основата на тестван във времето логаритъм, като взема поради лист с подбрани справедливи знаци.

Какво е ETF и за какво е мечтана алтернатива за вложение?

Зад абревиатурата ETF, стои терминът “Еxchange Тraded Fund ”, в превод - борсово търгуван фонд. Това на процедура са портфейли, сходни на взаимните фондове, които обаче се търгуват на фондовите тържища като обичайни акции.

Портфейлът на ELANA Ned Davis Research Dynamic Strategy се състои от цялост от такива борсово търгувани фондове или ETF-и, което обезпечава едно извънредно високо равнище на диверсификация. Фондът съдържа в себе си високоликвидни борсово търгувани фондове (ETF-и) с акции и облигации от Съединени американски щати, развитите пазари (Европа, Канада, Австралия, Япония и др.) и разрастващите се пазари (Бразилия, Русия, ЦИЕ, Близкия Изток, Азия).

Всичко това със 100 $ на месец

ELANA Ned Davis Research Dynamic Strategy предлага неповторим за нашия пазар достъп до щатски ETF-и, пакетирани във форма комфортна и за непрофесионалния вложител. С новите опростени условия по спестовните проекти на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, клиентите на сдружението към този момент могат да влагат в този новаторски фонд и посредством пестелив проект.

Минималната месечна вноска по ELANA Ned Davis Research Dynamic Strategy е в размер на 100 USD, като с тази сума спестителите си обезпечават парченце от един диверсифициран портфейл в ETF-и, в който в случай че желаеме да влагаме самостоятелно като обособен вложител, би коствало доста повече. Вижте всички условия по спестовните проекти на ЕЛАНА тук.

Благодарение на тактиката за циклично вложение, на която се базира спестовният проект като инструмент, вие разпределяте риска, като закупувате всеки месец и по този метод получавате добра междинна цена за инвестицията си в дълготраен проект без значение от положението на пазарите. Повече за спестовните проекти като инструмент за вложение тук.

Алгоритъм, който се образова

Освен благосъстоянието на портфейла в ETF-и, който стои зад ELANA Ned Davis Research Dynamic Strategy, фондът е неповторим и с това, че се ръководи от логаритъм, основан на модел на известната американска компания Ned Davis Research, който се настройва автоматизирано съгласно пазарната среда, въз основата на особено подбрани стопански знаци.

Освен че се базира на справедливи знаци, логаритъмът също еволюира и се трансформира съгласно пазарната среда. Така да вземем за пример непредвидимата 2022, която значително режисирана от политиките на Централните банки, ни донесе някои рядко срещани финансови феномени, като едновременният спад при акции и облигации. За да настроят модела към тази нова среда нашите сътрудници от Ned Davis Research замениха знакът „ Политика на централните банки “, с нов. Прочети повече тук.

Подходящ ли е ELANA Ned Davis Research Dynamic Strategy за мен

Фондът е основан на Агресивна тактика, което значи, че влага по-голямата част от своите активи в акции. Разберете какъв вид вложител сте и дали профилът Ви съответствува с този на фонда с нашата Анкета.

Специалистите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт на драго сърце ще ви дават безвъзмездна консултация, пишете на [email protected], потърсете на тел. +359 2 81 000 65, пуснете питане или използвайте чат опцията на нашия уеб страница: elana.net/fund-management  

Предоставената информация е маркетингов материал и не съставлява капиталова консултация, съвет, капиталово изследване или рекомендация за вложение и не следва да се пояснява като такава. Информацията е годна към датата на издаване на маркетинговия материал и може да се промени в бъдеще. Информираме актуалните и евентуални вложители, че цената на дяловете на договорния фонд и приходът от тях може да се намалят. Не се подсигуряват облаги и съществува риск за вложителите да не си възстановят цялостния размер на инв
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР