В първите часове на съботния ден в шест заведения във

...
В първите часове на съботния ден в шест заведения във
Коментари Харесай

Откриха обявен за общодържавно издирване след мащабна акция на няколко полицейски служби

В първите часове на съботния ден в шест заведения във Варна екипите за противопоставяне и откриване на закононарушения в бранш Туризъм направиха инспекции в питейни и увеселителни заведения. Инспекциите бяха свързани със съблюдаване на наредбите на закона за отбрана на шума в околната среда; съблюдаване на трудовото и данъчно законодателство; определяне на търсени лица; търговия с наркотични вещества; определяне на малолетни лица без компаньон, както и съблюдаване на противопожарните ограничения. 

По време на инспекцията, която стартира в 23.30 и завърши малко след 3 часа, бяха установени 2 нарушавания на шума; формирани бяха 4 АУАН за неспазване на противопожарните норми; 1 акт по трудовото законодателство; в два от обектите бяха формирани протоколи  за противоречие в касовата наличност и показанията на касовия уред.

Проверени бяха 48 лиц а- открито е едно лице оповестено за общодържавно издирване; трима непълнолетни- без придружител- за което са формирани актове на родителите им и акт на шефа на това заведението, който ги е позволил в него.

В профилираната полицейска операция присъединяване взеха екипи на РДПБЗН, Национална агенция за приходите, Инспекция по труда, Икономическа, Криминална  и Охранителна полиция.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР