, в партньорство с Develiot, реализира съвместен проект с община

...
, в партньорство с Develiot, реализира съвместен проект с община
Коментари Харесай

Община Севлиево разполага с иновативна система за измерване на качеството на атмосферния въздух от Vivacom

, в партньорство с Develiot, осъществя взаимен план с община Севлиево за мониторинг на качеството на атмосферния въздух. Смарт решението мери главните замърсители, измежду които равнище фини прахови частици до 10 микрона, фини прахови частици до 2.5 микрона, температура, мокрота и атмосферно налягане. Измерванията се предават към централизирана платформа за визуализация, предпазване и разбор на данните.
Системата за мониторинг е основана в облачна платформа и се ръководи елементарно посредством подсъзнателен интерфейс и устройство с достъп до Интернет. Настройва се съгласно потребностите на потребителя и показва  разпространяването на замърсяването и данните за качеството на въздуха, в това число по часове. За още по-голямо улеснение тя дава опция за разбор на данните в действително време, което е причина за навреме разкриване на нерегламентирано замърсяване, осъществяване на инспекция и предприемане на бързи ограничения.  
 Vivacom Art Hall отваря порти на ул. Оборище 5 (СНИМКИ) Vivacom Art Hall отваря порти на ул. Оборище 5 (СНИМКИ)
Vivacom Art Hall има нов дом - Vivacom и изложба „ Оборище 5 “ сложиха начало на арт партньорство в наличието на десетки...
Освен общината, жителите също получават опция да се осведомят за  качеството на въздуха. Публично наличната част на платформата пресъздава средночасовите стойности от измерванията, разполага с показател на качеството на атмосферния въздух и с списък на  средночасовите измервания.
Качеството на въздуха е един от най-големите проблеми на актуалния град. Системата за мониторинг от Vivacom може да усъвършенства градската среда и да спомогне за повишение на качеството на живот на жителите в общините с инсталирани сходни системи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР