Платформата ЕON на Vivacom продължава да се развива и да

...
Платформата ЕON на Vivacom продължава да се развива и да
Коментари Харесай

Три нови каталога с вълнуващи заглавия в EON Видеотека

Платформата ЕON на Vivacom продължава да се развива и да предлага на потребителите все по-богато и разнообразно наличие. От 11 февруари услугата се обогатява с три нови каталога от  Viasat - Explore, Nature и History. Новите заглавия показват разнородни научно-популярни, документални и модерни тематики.

Viasat Explore
През целия декември Vivacom предлага Nokia Beacon устройства в композиция с платформата за телевизия и интернет EON
В навечерието на идните празници Vivacom започва акция, която включва Mesh Wi-Fi продуктите Nokia Beacon в композиция с инова...
Прочети повече
Каталогът е цялостен с енергични и достоверни герои, които основават свои лични правила. Viasat Explore кани публиката да взе участие в техните вълнуващи и занимателни завършения, до момента в който търсят шанса си, щастието и благосъстоянието си, любуват се на прелестите на живота и се стремят да схванат по-добре света към себе си.

Viasat Nature

Вдъхновяващи документални филми, които изпълват фена със благоговение, затоплящи сърцето приказки и завършения и подвигат адреналина до най-високите му стойности – всичко това е събрано в каталога Viasat Nature. Той показва природата от близко, мястото на хората в нея и първичната връзка сред тях и животните.

Viasat History
Детският канал IDJ Kids и медийната услуга IDJ Kids Play към този момент са налични в телевизионната платформа EON
Популярният детски канал IDJ Kids HD и медийната услуга по поръчка IDJ Kids Play са към този момент налични извънредно в новаторската ТВ платформ...
Прочети повече
Историята оживява пред очите на всеки консуматор с каталога Viasat History. Той предлага най-модерните тълкования на историята, като подтиква съпричастността и разбирането на споделения човешки опит посредством завладяващо описване на истории и отдадени разказвачи.

ЕON е създадена от водещия център за високотехнологични нововъведения на United Group - United Cloud. Тя дава на клиентите си разнообразно наличие и видеотека с над 15 000 заглавия, новаторски функционалности, благоприятни условия за персонализация, за гледане на списък до 7 дни обратно, в композиция с високоскоростен оптичен интернет. Предлага се в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специфична промоционална цена от 1 лева на месец за първите 2 месеца при поръчка в магазин и 3 – при онлайн поръчка, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лева на месец за първите 4 месеца при поръчка в магазин или за първите 6 месеца при поръчка през онлайн магазина на оператора.

Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/bg/eon

 
Платформата EON на Vivacom към този момент е налична и с права за публично лъчение за бизнес клиенти
Vivacom пусна на пазара пакет за своята новаторска услуга за телевизия и интернет EON, ориентирана към дребния и междинен бизнес. EON BIZ пре...
Прочети повече
Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР