В парковете и моловете на София отново ще има пунткове

...
В парковете и моловете на София отново ще има пунткове
Коментари Харесай

Пунктове за ваксинация на открито в София и този уикенд


В парковете и моловете на София още веднъж ще има пунткове за имунизация през почивните дни, оповестиха от столична община.

Наред с трите пункта в столични молове, които работят от 13.00 до 18.00 часа, имунизация ще се прави и в четири столични парка – Борисовата градина, Южен парк, Северен парк и парк " Дружба ". Мобилният имунизационен пункт от кв. " Красна поляна " ще бъде изместен в кв. " Христо Ботев ", регион Слатина. Той ще е в постройката на читалище " Асен Златаров " и ще работи от 9,00 до 16,00 ч.

Медицински екип ще слага на искащите ваксини по желание - РНК или векторна.

За четири поредни уикенда на изнесените пунктове се имунизираха против ковид 4881 души.

В комерсиалните центрове " зелени коридори " за ваксини ще има още веднъж в Paradise Center, Serdika Center и Sofia Ring Mall. Мобилният имунизационен пункт в Sofia Ring Mall ще бъде вътре в комерсиалния център, а не на паркинга.

" Зелените коридори " навън са в Южен парк (вход откъм бул. " Гоце Делчев " ), " Борисова градина " (до езерото Ариана), Северен парк (вход от ул. " Бели Дунав " в ж.к. " Надежда 4 " ), парк " Дружба " до културен институт " Искър ".

Ваксините се слагат от екипи от общинските лечебни заведения и диагностично-консултативни центрове, прецизират от РЗИ-София.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР