В пълен и публичен срив изпадна Светлана Гущерова в ефир,

...
В пълен и публичен срив изпадна Светлана Гущерова в ефир,
Коментари Харесай

И богатите плачат: Сривът на Светлана Гущерова остави всички без думи!

В цялостен и обществен срив изпадна Светлана Гущерова в ефир, с което остави всички без думи. Дори и тези, които се смеят на плеймейтката, краткотрайно се сепнаха, тъй като сълзите й се оказаха в действителност непредвидени.



Болшинството от хората не престават да имат вяра, че когато животът ти е улеснен откъм финансови средства, всичко друго ти е тип-топ, или най-малко се оправя с един обсег на магическа пръчица. Е, да де, но не баш... Гущерова споделя за първи път за кошмара, през който е минала по време на първото си раждане, когато животът на бебето, че и нейният, са висели на косъм.

Тя споделя това пред Алекс Сърчаджиева като цялото предаване ще гледаме на следващия ден. Светлана Гущерова ще показа освен премеждията си от първия път, в който е станала майка, само че и ще признае, че и идващите й раждания също не са минали като по течаща водица.

За сефте русокоската ще отвори и вратите на дома си, като пусне камерите непосредствено в спалнята й с Християн Гущеров, само че по тази тематика надали ще бъде толкоз откровена. Припомняме, че от дълго време се приказва по какъв начин някогашната Гонзовица задоволява всяко едно капризче на благоверния си, стремейки се да не го накара с нищо да се разочарова от нея.

Е, от време на време това изиграва неприятна смешка и се оказва най-голямото отчаяние, последвано от неистова досада, само че несъмнено, не й го пожелаваме.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР