В отворено писмо редица организации от туристическия бранш номинираха кандидат

...
В отворено писмо редица организации от туристическия бранш номинираха кандидат
Коментари Харесай

Мартин Захариев да е министър на туризма, поискаха от бранша

В отворено писмо редица организации от туристическия отрасъл предложиха претендент за отраслов министър. Номинацията е за доктор Мартин Захариев, който към сегашния миг е заместник-председател на Националния ръб по туризъм.

Четири години след първия коронавирус локдаун, заведения и хотелиери декларират, че е пристигнал моментът туризмът да стане народен приоритет освен на думи, само че и на каузи.

И точно по тази причина, в разгара на договарянията за сформиране на ново държавно управление, едни от най-големите туристически организации в България излизаме с съответни оферти за цели и номинация за министър на туризма.

За нас няма значение коя политическа мощ ще ръководи българския туризъм по силата на ротацията, само че към този момент сме твърдо на мнение, че повече политически назначения в туризма не трябва да има.

Начело на министерството би трябвало да застане потвърден специалист, на който браншът има доверие и който има качествата да го поведе в вярна посока, да реализира дълго чаканите промени и да го нарежда в по-благоприятна позиция по отношение на главните ни съперници.

Д-р Захариев постоянно е имал своя гражданска и експертна позиции, които е отстоявал от момента, в който през 2014 година беше основано Министерството на туризма. Той има нужния административен и управнически опит, с цел да ги приложи в качеството се и като министър на туризма.

Д-р Мартин Захариев е приключил право в Софийския университет, специализирал е медиен мениджмънт в Съединени американски щати и Англия, защитил е дисертация „ Дигитализация на бизнеса в туризма “. През последните 30 години се занимава с частен бизнес в региона на медиите, телекомуникациите, маркетинга, високите технологии и туризма. Бил е народен представител в 42-то Народно заседание като гражданска квота.

Той получава заем на доверие от нас и имаме вяра че ще оправдае упованията ни.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР