В отговор на тази атака Израел бомбардира Газа от въздуха,

...
В отговор на тази атака Израел бомбардира Газа от въздуха,
Коментари Харесай

Лидерът на Хамас посещава Египет за преговори за прекратяване на огъня в Газа и освобождаване на заложници

В отговор на тази офанзива Израел бомбардира Газа от въздуха, дружно с наземни интервенции и обсада, която остави ресурси от храна, вода, гориво и медицински консумативи изчерпва се. Здравни чиновници в ръководената от Хамас Ивица споделят, че 20 000 души са били убити от началото на военните интервенции на Израел.

Източник, осведомен за договарянията в Египет, сподели на Ройтерс, че полемиките са били съсредоточени към това кои от заложниците към момента са арестувани от палестински ислямист екстремисти в Газа – Хамас и други групи – може да бъдат освободени при ново помирение и какви пандизчии Израел може да освободи в подмяна. Египет и Катар изиграха основна роля в посредничеството освен това предходно помирение.

Израелските медии оповестяват, че Израел е показал проект на медиаторите, който може да обезпечи освобождението на към 30 до 40 заложници в подмяна за една седмица преустановяване на огъня. Това дава приоритет на останалите дами, както и на мъже, които са в преклонна възраст или се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР