В отговор на повишеният интерес от страна на клиентите, считано

...
В отговор на повишеният интерес от страна на клиентите, считано
Коментари Харесай

Вземете 2 месеца бонус покритие или кога 12 е равно на 14?

В отговор на нарасналият интерес от страна на клиентите, считано от  01.03.2021г., ЗК „ Лев Инс “ АД дава промоционални условия за подписване на застраховките „ Домашно имущество ” и „ Компютърна сигурност вкъщи “.
В интервала на промоцията застраховка „ Домашно имущество “ е с бонус 2 месеца продължен период - вместо общоприетите 12 месеца, определените от клиента покрития са годни 14. Освен това спомагателните покрития „ Безопасен интернет “ и „ Кибер хелп “ са на преференциална цена. Клиентите могат да изберат кое от двете покрития или и двете да прибавят, а всяко от тях е на стойност единствено 10 лв.. Застраховка „ Домашно имущество ” е с извънредно опростена процедура за подписване, не се изисква списък или документ за благосъстоятелност. В изгода на клиентите са включеният денонощен спешен асистънс за незабавни ключарски услуги, електро или ВиК повреди, както и покритието за вреди, нанесени на трети лица.
 Лев Инс към този момент предлага най-продаваната застраховка в България и през нов уеб портал Лев Инс към този момент предлага най-продаваната застраховка в България и през нов уеб портал
От 1 март 2021г. водачът на застрахователния пазар по „ Гражданска отговорност на автомобилистите “, ЗК „ Лев Инс “...
Застраховка „ Компютърна сигурност вкъщи “ също обезпечава
бонус 2 месеца , като по този начин отбраната за компютъра е, вместо общоприетите 12, за цели 14 месеца. Но това надалеч не е всичко – в интервала на промоцията клиентите могат да изберат коя от двете водещи кибер клаузи да получат изцяло гратис – „ Безопасен интернет “ или „ Кебер Хелп “.
Иновативната пакетна лавица „ Компютърна сигурност вкъщи “, като се изключи че се подписва бързо и елементарно, покрива повреди или разходи за възобновяване на застрахованите компютърни устройства, зародили от непредвидени, непредвидени събития като:
Кражба посредством взлом; Късо съединяване и токов удар; Пожар, всички типове детонации, имплозия, гръмотевица, както и вредите, породени от гасене по време на тези събития; Вреди, нанесени в резултат на повреда на водопроводни, канализационни, отоплителни и климатични съоръжения и/ или тръби; Природни бедствия; По застраховки „ Домашно имущество “ и „ Компютърна сигурност вкъщи “ Лев Инс създаде нови кибер застрахователни покрития, осигуряващи още по-добри благоприятни условия за спокойна и свободна от произшествия работа от у дома и безвредно сърфиране в интернет. Застрахователната отбрана е годна на адреса посочен в полицата.
Полици „ Домашно имущество “ и „ Компютърна сигурност вкъщи “, клиентите могат да сключат в офисите на компанията, при застрахователните сътрудници и брокери, които оферират продуктите на Лев Инс или да заявят непосредствено през .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР