В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически

...
В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически
Коментари Харесай

Путин се закани, че Русия ще унищожи „на 100%“ системата „Пейтриът“, обещана на Зеленски

В основата на всичко това е политиката на нашите геополитически съперници, целяща да раздра Русия, историческата Русия.

Това съобщи съветският президент Владимир Путин в фрагменти от изявление, което ще бъде излъчено по националната държавна телевизия телевизия по-късно през днешния ден.

„ Те постоянно са се опитвали да „ разделят и владеят “... Нашата цел е друга - да обединим съветския народ “, прибавя той.

Путин употребява понятието „ историческа Русия “, с цел да твърди, че украинците и руснаците са един народ - подкопавайки суверенитета на Киев и оправдавайки 10-месечната си атака в Украйна.

„ Действаме в вярната посока, пазиме националните си ползи, ползите на нашия жител, на нашия народ “, сподели Путин.

Президентът повтори изказванията си, че Москва е „ подготвена да договаря с всички участници в този развой (за намиране на) задоволително решение “ на спора.

При първото си пътешестване отвън Украйна от началото на офанзивата през февруари украинският президент Володимир Зеленски получи твърди обещания за поддръжка от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, в това число за най-модерната система за противовъздушна защита на Пентагона.

„ Разбира се, че ще я унищожим, на 100 %! “ сподели Путин, визирайки ракетната батарея „ Пейтриът “, обещана на Зеленски.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР