В основата на създаването на това нещо, наречено „Продължаваме промяната“,

...
В основата на създаването на това нещо, наречено „Продължаваме промяната“,
Коментари Харесай

Карадайъ: ПП е провалът на Прокопиев. В основата на това нещо е нарушаването на Конституцията

В основата на основаването на това нещо, наречено „ Продължаваме промяната “, което към момента не е партия, стои нарушаването на Конституцията на Република България. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ от трибуната на Народното събрание в процедура по метода на водене на и.д. ръководителя на Народно събрание Мирослав Иванов.

Повод бе бурна полемика в залата, откакто Конституционния съд разгласи за противоконституционен избора на Станислав Тодоров за ръководител на Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР). ГЕРБ изиска незабавна рокада в КЕВР.

От името на Движение за права и свободи Рамадан Аталай настоя министър председателят в оставка Кирил Петков и министърът на енергетиката в оставка Александър Николов незабавно за се явят в Народното събрание, с цел да се вземе съответно решение. Предстои извънредно тежка зима, КЕВР не може да стои без ръководител, сподели Аталай.

В основата на това нещо " Продължаваме промяната " стои нарушаването на Конституцията. Обявено бе от Конституционния съд. Нарушаването на законите на страната е емблемата на това нещо Политическа партия - " Провалът на Прокопиев ", съобщи Мустафа Карадайъ.

Нарушаването на Конституцията за тях е национализъм, клетвопрестъпничеството е подвиг, а лъжата за тях е норма на държание, безапелационен бе Карадайъ.

Това трябваше да напомните на госпожа Теменужка Петкова, когато те излизат тук от тази естрада с тази угриженост за положението в енергетиката, предложи водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ напомни, че страната се намира в извънредно тежко положение, системата на енергетиката - също, а следва една извънредно тежка зима за българските жители.

Все още вие продължавате да влошавате обстановката в областта на енергетиката, сподели на болшинството Карадайъ.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР