В окупираната част на Херсонска област поради влошената епидемиологична обстановка

...
В окупираната част на Херсонска област поради влошената епидемиологична обстановка
Коментари Харесай

Тайна ваксинация срещу холера започнаха в Херсон

В окупираната част на Херсонска област заради влошената епидемиологична конюнктура се прави загадка имунизация против холера. Това се казва в сводката на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна от 5 юли.

Става дума за окупираните селища Скадовск и Геническ. Съобщава се, че естеството на хода на болестта наподобява на холера.

„ Така наречените окупационни управляващи не признават увеличението на броя на случаите, те се пробват да скрият утежняването на санитарно-епидемиологичната конюнктура в района “, оповестява Генералният щаб.

Според украинските военни окупаторите към този момент са почнали загадка имунизация против холера. Ваксинациите се получават от представители на окупационните управляващи и тяхното най-близко обграждане.

Припомняме, на 2 юли се появи информация за откриването на холероподобни бактерии на няколко плажа в Одеса. Тези вибриони не могат да причинят холера, само че откакто попаднат в човешкото тяло, те стават причинители на остри чревни разстройства.

Според придвижването Атеш на 17 юни съветските войници страдат от зараза от холера в Крим и окупираната територия на Херсонска област. Съобщава се, че всеки ден огромен брой бойци от въоръжените сили на Руската федерация постъпват във военни лечебни заведения.

По-рано, на 16 юни, стана известно, че във краткотрайно окупирания Крим е регистриран първият случай на инфекциозно заболяване, след като язовирът на Каховската водноелектрическа централа беше взривен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР