В очите на всеки мъж добрата жена е и добра

...
В очите на всеки мъж добрата жена е и добра
Коментари Харесай

5 неща, които всяка българска жена трябва да може да сготви. А вие можете ли?

В очите на всеки мъж положителната жена е и добра стопанка. А това значи, че би трябвало да може да подготвя най-малко няколко съществени ястия, присъщи за страната, в която живее. Нали знаете, че любовта на мъжа минава през стомаха...

И по този начин - има си неща, които бабите предават на внучките си. И това ся рецептите, останали в фамилията, в случай че не от епохи, най-малко от години. Кои са петте ястия, които ви подсигуряват статуетката " най-хубава стопанка "?



Баница

Тя е част от трапезата на българина от епохи. Хапваме я със сирене, извара, спанак и тиква. Може да бъде редена, вита или дърпана. Добре да можете да приготвяте най-малко една от тях!

Супа топчета

Няма български мъж или дете, които да не обичат чорба топчета. Тя е съвсем толкоз обичана, колкото и пилешката. Едно от обичаните неща на сина ми в детската градина. Топличка, вкусна и засищаща.



Пълнени чушки

Лесно се вършат, а са толкоз вкусни. И тъкмо в този момент им е сезонът - на чушките. Така че в случай че още не сте придобили тренинг, действайте. Малко кайма и ориз, подправките и хоп - ястието е готово. Ухае вкусно и е чудно за есенните вечери.

Мусака

Без нея няма по какъв начин да минем. Вкусна, с картофи или патладжан, може и с тиквички - съгласно желанията, това е една от най-вкусните родни гозби. Обожавам я. Гарнирайте с малко кисело мляко, прибавете свеж топъл самун и няма да има кой да приказва на масата...



Боб супа

Чудно решение за есенните вечери. Топлата бобена чорбица е сгрявала не една душица. Но си желае търпението и майсторлъка. Както и точните подправки. Бобът се вари най-малко три води, след това чак се посолява, прибавят се доматки, чушчица, джоджен. И... Добър вкус!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР