В някои дни сме в настроение за експерименти, а в

...
В някои дни сме в настроение за експерименти, а в
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи как да носим класическата блуза с райе тази есен

В някои дни сме в въодушевление за опити, а в други се доверяваме на класиките, като вечната блуза на райе. Някога тя е била обличан единствено във френската флота, до момента в който Габриел Шанел не се въодушевява да я носи и по този начин тя се трансформира в един от наложителните детайли в дрешника на всяко.
               
on May 14, 2019 at 11:10am PDT

Райето е толкоз универсално, че може да се съчетае съвсем с всичко. За безгрижни разходки до парка го комбинираме с и маратонки, като можем да прибавим чанта в ослепителен цвят, с която тоалетът ни в действителност да се открои. За подобен casual мотив бихме избрали и една от цветните торби на, които – като се изключи че повдигат настроението – побират всичко, от което имаме потребност денем. Изберете от свежите им десени на.

Габриел Шанел комбинира раираната блуза с панталон с висока талия и разкрояващи се крачоли – издължаваща силуета кройка, която ще носим и . Съчетаваме или с обичайните за всяка парижанка обувки вид " балерини ", или с боти със междинен ток, които още повече ускоряват. 
               
on Oct 27, 2018 at 8:21am PDT

Що се отнася до цветовете, въпреки че имаме свободата да съчетаваме райето с доста нюанси, избираме да се придържаме към неутралните. Избирайки бял, с който блузата ни се слива незабелязано, сътворяваме една непрекъсната линия от глезените до раменете, която ни придава повече грациозност и чувство за височина. Ако пък желаеме да създадем контрастност, можем да заложим на открояващите се черни кожени панталони, които са изключително настоящи и тази есен.
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР