В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица: По-добре служебен, отколкото клатещ се ре...


В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, можете да прочетете тези и доста други забавни авторски тематики и разработки:


Ще даде ли " Тракия " втори кмет на Пловдив

„ Тракия ”, която стартира бурно да се застроява през втората половина на предишния век, се смята за най-младия регион на Пловдив. През 70-те и 80-те години на м.в. панелните блокове никнат като гъби, създавайки образ на градска спалня. Днес обаче малко на брой употребяват този нелицеприятен епитет на „ Тракия ”, спечелила още през 2012-а в класацията за „ Най-добрият квартал за живеене ”.

Ако Левски живееше през днешния ден, властта би го смачкала
Една жена на 45, която живее на 50 километра от морето, седна във въжения стол в неофициалната среда на школската библиотека в ПГ по хранителни технологии и техника. Така се показа пред гимназистите Ивелина Радионова, а останалото за нея споделят книгите, които сложи до себе си - „ Алтъна “, „ Вълшебство за Коледа “, „ До Боянския занаятчия “, „ Йова споделя “, „ Обич “ и „ Писано с огън “.  Властта би смачкала Левски, не битовото, разсъдиха децата. Ако е един от тях самите, а още не знае това, би трябвало да се потвърди и да работи, както той счита за вярно.

По-добре длъжностен, в сравнение с клатещ се постоянен кабинет – изявление със социолога Живко Георгиев

Кметът Здравко Димитров: Проверяваме за злоупотреби с общински служебни коли
Разследване сподели, че служители карат скъпите возила, купени с налозите на пловдивчани, като персонални. Идват избори! Така заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков разяснява пред " Марица " развихрилия се скандал.

Само един претендент да оправя бакиите на " Индра " в градския превоз

Само една компания е подала оферта по оповестената социална поръчка от Община Пловдив за надграждане, рационализация и поддръжка на системата за ръководство на градския превоз и услуги по образуване, администриране и надзор на продажби на публични услуги за градска подвижност.

Общинският съвет взема решение ориста на пробива до Водната палата

Общинският съвет ще реши през днешния ден дали да продължи строителството на пробива до Водната палатаq или да спре дефинитивно. Прогнозата на съветници е, че рестарт на плана няма да се даде. Против кръстовището на две равнища бяха се оповестили и съветниците от най-голямата група в локалния парламент ГЕРБ. За прекъсване на обекта упорстват и от " Демократична България ".

Семейства напущат Трилистник, боязън ги е от нов потоп
Млади фамилии обмислят да изоставен село Трилистник, в което 120 къщи пострадаха при наводнението през септември. Те са обезпокоени, че потопът може да се повтори още веднъж през пролетта поради бавни и дълги процедури към почистването на канали и водоеми. Това описа пред " Марица " кметът на Трилистник Мирчо Петров.

Фирми от Пловдив, Пазарджик и Хасково с приз „ Работодател на годината 2022 ”
Иновативни компании от Пловдив, Пазарджик и Хасково сграбчиха призове „ Работодател на годината 2022 ”. Високите оценки бяха връчени в границите на 19-ото издание на форума, проведен от Агенцията по заетостта. Общо 15 компании от страната бяха наградени в категориите: Работодател със важен принос за обезпечаването на претовареност на районния трудов пазар ”, „ Успели дружно ” и в новия бранш - „ Активни дружно ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР