В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,

...
В новия брой на вестник Марица, който ще излезе утре,
Коментари Харесай

Четете в Марица - Войната срещу хартиената бюлетина е буря...

В новия брой на вестник " Марица ", който ще излезе на следващия ден, очаквайте тези и доста други авторски забавни тематики и разработки:

Идват още 28 млн. лева от Европа за борбата с мръсния въздух 

Европейският съюз е подготвен да даде на община Пловдив още 28,07 млн. лв. за възстановяване на атмосферния въздух, в случай че успее да отбрани плана. Средствата са предопределени за замяна на печките и котлите на твърдо гориво с екологични уреди.

" Черният " петък първенец по произшествия  

Статистиката на Министерство на вътрешните работи за страната сочи, че петък е денят от седмицата, в който стават най-вече произшествия. Само за първото полугодие в петъците са регистрирани общо 448 мелета. Следват понеделниците с 440 и вторниците с 429 произшествия. 

Войната против хартиената бюлетина е стихия в чаша вода . Това показа политологът доцент Стойчо Стойчев. Ще поддържа ли ГЕРБ кабинет на Политическа партия четете в утрешния брой на " Марица ".

Шест златни и една диамантена женитба честваха в Момчиловци 

По традиция в Деня на християнското семейство, 21 ноември, в курортното родопско село почитат двойките, които означават половин век и повече брак. Тази година в Момчиловци едно семейство отбелязва своята диамантена женитба, а шест двойки - златна женитба. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР