В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип

...
В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип
Коментари Харесай

Sportal.bg подкаст - Вечното дерби, гост: Георги Иванов - Гонзо

В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип Друмчев гостува именитият голмайстор на Левски Георги Иванов. В серия от излъчвания подкастът връща лентата към знакови мачове сред " сините " и ЦСКА.

В този епизод тематиката е дербито от 13 май 2000 година Тогава " сините " и армейците се изправят в пряк мач за купата на стадион " Георги Аспарухов ", решен с гол в 90-ата минута на Гонзо. Попадението оказва се като Кървавия гол и де факто носи купата на Левски.
8
Георги Иванов се върна обратно в спомените си, като описа по какъв начин е дошъл на " Герена " през 1997 година и че първоначално не е знаел къде тъкмо се намира " Герена ". Гонзо си спомни по какъв начин тогавашният президент на " сините " Томас Лафчис е декларирал пред тима ден след успеха с 5:0 над ЦСКА през 1998 година, че сезонът е несполучлив за Левски. Гонзо разяснява и най-интересните положения от дербито с Кървавия гол - анулирания автогол на Бисер Иванов, пропуските на Димитър Бербатов и този Нешко Милованович, скъсаната фланелка и ориста ѝ. Легендарният нападател на " сините " се върна и към дуелите с Ювентус през есента на 1999 година, а също приказва и за пропуснатата дузпа с БАТЕ през 2008 година Гладиатора направи и паралел сред футбола от едно време и сегашното.

Пълен запис на Вечното Дерби от 13 май 2000 година с достоверния коментар на Витомир Саръиванов и Атанас Караиванов може да намерите в YouTube канала на Sportal.bg .
 " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Емил Спасов  " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Пламен Марков  " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Петър Витанов  " Sportal.bg подкаст - Вечното дерби ", посетител: Анатоли Нанков
Последвайте ни в обществените мрежи на Sportal.bg във Фейсбук, Instagram, TikTok, YouTube и подкастря каналите ни SoundCloud, Spotify, Apple Podcasts, Гугъл Podcasts.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР