В новата си книга историкът Робърт Лейси говори за конфликта

...
В новата си книга историкът Робърт Лейси говори за конфликта
Коментари Харесай

Принц Чарлз говорил неласкаво за лейди Ди след кончината ѝ - slava.bg

В новата си книга историкът Робърт Лейси приказва за спора сред принц Чарлз и по-малкия брат на лейди Ди, именуван също Чарлз, в навечерието на погребението ѝ.

Наследникът на английския престол изгубил толкоз нерви, че си разрешил да приказва неласкаво за починалата си някогашна брачна половинка. Всичко стартира със спор дали принц Уилям и принц Хари би трябвало да следват ковчега на майка си в общо погребално шествие.

„ Принц Чарлз не се съмняваше, че би трябвало да измине целия път и с двамата синове “, цитира книгата „ Battle of Brothers “ списание People. – Но чичо Чарлз Спенсър не се съгласил.

Той към този момент беше сърдит на фамилията, че трансформира погребението на сестра си в кралско събитие и беше изключително срещу младите му племенници да вървят толкоз дълго по улицата зад ковчега на майка им. Спенсър беше сигурен, че Даяна щеше да се ужаси, като научи, че синовете ѝ би трябвало да устоят на такова тестване... Той към този момент беше споделил доста на Чарлз. “

Тази телефонна дискусия приключила с това, че братът на принцеса Даяна затворил, откакто принц Чарлз „ направил изключително афектиран коментар “ за нея. Какво тъкмо е споделил, не се прецизира, обаче както демонстрира историята, последната дума въпреки всичко остава за него.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР