В никакъв случай не купувайте пилешки гърди, ако има такива

...
В никакъв случай не купувайте пилешки гърди, ако има такива
Коментари Харесай

В никакъв случай не купувайте пилешки гърди с такива жилки по тях!

В никакъв случай не купувайте пилешки гърди, в случай че има такива жилки по тях!

Една чаша, нарязани на кубчета пилешки гърди съдържа 43 грама протеин, който оказва помощ за построяването на мускулите и ни кара да се усещаме мощни.

Затова, всеки умишлено избира това известно месо. Значителна роля играе неговата налична цена. Скорошен отчет на Академията в Оксфорд обаче демонстрира внезапно възходящ брой и размер на белите жилки върху пилешките гърди. Въпреки че тези жилки са изцяло безвредни за ястие, те демонстрират, че пилетата са пораснали прекомерно бързо.

На фотографията по-долу пилешките гърди с буквата А са естествени.

Бялата жила върху тях е доста дребна или изцяло липсва. Пилешките гърди B имат лента с сдържан размер, а гърдите C – огромна. Наличието на бели жилки демонстрира по-високо наличие на мазнини (22% повече, в сравнение с при гърдите без бяла жилка) и по-твърдо месо.

Академията в Оксфорд оповестява, че темпът на напредък на пилетата се е нараснал с 400% спрямо 1957 година Докладът отбелязва, че този напредък значително се основава на генетиката, макар че в някои случаи е обвързван с внасянето на хормони.

Земеделските производители подлагат пилетата на хормони и генетични усъвършенствания, които форсират растежа на пилетата с нездравословно движение, причинявайки мускулна дисфункция. Пилешкото месо е вкусно, само че не забравяйте деликатно да го ревизирате в магазина!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР