В нета вече имаше доста изображения на очаквания електрически топ-модел на Щутгардци,

...
В нета вече имаше доста изображения на
очаквания електрически топ-модел на
Щутгардци,
Коментари Харесай

Volkswagen с първо изображение на топ елмодела си

В нета към този момент имаше много изображения на очаквания електрически топ-модел на Щутгардци, направени от различини, несвързани с компанията дизайнери и майстори на фотошопа. Сега към този момент налице е оригинален тизър на колата от самата компания.

Новият електромобил Volkswagen, който е предопределен за флагман на електрическата моделната гама на най-големия немски автопроизводител, беше наименуван Trinity. Съдейки по първото оригинално изображение е рано е да се говори за външния тип на новия електромобил, само че въпреки всичко могат да се направят първите изводи - наподобява, че ни чака купеовиден кросовър.

Според някои информации елфлагманът Volkswagen Trinity ще получи система за автономно шофиране от четвърто равнище. По време на работа на автомобил екипиран с такова ниво система, колата не се нуждае от човешка интервенция и е в положение да функционира в режим, заложен от производителя.

Но при започване на продажбите, планувано за 2026 година, притежателите ще имат достъп до система за автономност от второ равнище. И това в действителност е почти същото като това, което Tesla предлага в този момент. Имайте предвид, че през септември 2020 година Volkswagen обяви, че има намерение да се конкурира яко с американската компания.

Началото на производството на новия флагман е планувано за 2025 година. Поне такава информация беше оповестена през декември от члена на борда на Volkswagen Стефан Вайл. Според Autocar моделът ще се основава на усъвършенствана версия на собствената MEB платформа, върху която са изградени хечбекът VW ID.3 и кросовърът ID.4. Volkswagen реши да се откаже от по-прогресивната и скъпа PPE архитектура, разработена от Audi дружно с Porsche.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР