В неотдавнашен доклад, изготвен от Finder, бяха представени прозренията на

...
В неотдавнашен доклад, изготвен от Finder, бяха представени прозренията на
Коментари Харесай

Бомбастична прогноза за цената на Етериум до 2030 година

В скорошен отчет, направен от Finder, бяха показани прозренията на 40 специалисти от крипто промишлеността по отношение на прогнозите за цената на Етериум до 2030 година Колективното мнение на тези специалисти допуска оптимистична вероятност за бъдещето на Етериум.

Докладът планува забележителен скок на пазарната стойност на Етериум , като междинната прогноза за цената му до края на 2024 година е $4,887. Очаква се тази позитивна траектория да продължи, като прогнозите сочат повишаване до $7,492 до 2025 година и забележителен скок до $19,190 до 2030 година

Ключови фигури в криптосферата, като Джонатан Хабабу Соломон и Дамиан Чмиел, подчертаха неотдавнашните знакови достижения на Етериум и капацитета му за по-нататъшен напредък.

Педро Фебреро, вицепрезидент в Web3 звеното на RealFevr, посочи подценяването на Етериум спрямо Биткойн , базирайки се на необятното му разпространяване и универсалността му в приложения като DeFi и NFT.

Докато някои специалисти плануват Етериум да доближи върхова цена от $17,000 през 2024 година, други заемат по-предпазлива позиция, като предвиждат спад до $2,000. Въпреки това консенсусът измежду участниците в полемиката клони мощно към придобиване на Етериум, като 71% от тях предлагат вложения сега.

Въпреки другите възгледи за настоящата оценка на Етериум, се признава неговият капацитет като световен пласт за сетълмент и ролята му в оформянето на бъдещето на блокчейн технологията. Нещо повече, анализаторите плануват общуване сред Етериум и нововъзникващи платформи като Solana , което значи разнороден и динамичен пейзаж за криптоиндустрията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР