В неловка ситуация изпадна американският президент Джо Байдън, докато даваше

...
В неловка ситуация изпадна американският президент Джо Байдън, докато даваше
Коментари Харесай

По време на реч: Байдън каза, че ще ходи да си ляга. Спряха му микрофона

В неловка обстановка изпадна американският президент Джо Байдън, до момента в който даваше конференция във виетнамската столица Ханой в края на предходната седмица, написа.Стигна се до такава степен, че микрофонът му се наложи да бъде изключен, откакто той на няколко пъти се обърка по време на своята тирада, в това число, казвайки пред публицистите: „ Не знам за вас, само че аз ще вървя да си лягам “.

80-годишният президент дава отговор на въпрос за това какво е обсъждал с китайския министър председател Ли Цян на неотдавнашната среща на върха на Г-20 в Индия.

„ Говорихме за това, за което говорихме на конференцията като цяло. Говорихме за непоклатимост. Говорихме за това да се уверим, че Третият свят, извинете, „ Третият свят “, Южното полукълбо, има достъп до смяна “, споделя Байдън и прибавя „ Това въобще не беше конфронтационно. Той се приближи до мен. Каза... “

Тогава прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер ненадейно оповестява на репортерите, че конференцията е завършила. Микрофонът на американския президент бива заглъхнал, а в залата стартира да звучи джаз музика.

„ С това завършва конференцията. Благодаря на всички “, сподели Жан-Пиер, до момента в който Байдън е на средата на изречението.

Байдън обаче наподобява не осъзнава, че микрофонът му към този момент е изключен и прави опит да отговори на журналистически въпрос на фона на звучащата джаз музика. Тогава администрацията му включва микрофона за малко отново, след което американският президент самичък се отдръпва постепенно зад кулисите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР