В неделя руското министерство на отбраната разпространи кадри от унищожаването

...
В неделя руското министерство на отбраната разпространи кадри от унищожаването
Коментари Харесай

Русия обяви,че е унищожила установка HIMARS и други украински военни цели

В неделя съветското министерство на защитата популяризира фрагменти от унищожаването с високоточно наземно оръжие на пускова установка и транспортно-зареждаща машина на реактивна система за залпов огън (РСЗО) HIMARS , доставена на Украйна от Съединените щати в Донецка област в региона на Красноармейск, предава ТАСС.

е високомобилна рекативна система за залпов огън (РСЗО), създадена от американската компания Lockheed Martin. Инсталацията с шест направляващи за изстрелване на ракети с диаметър 227 мм или една управляема оперативно-тактическа балистична ракета от семейството ATACMS е инсталирана на петтонно шестколесно шаси от семейството междинни тактически транспортни средства FMTV.

Създадени са повече от 20 типа муниции за монтаж, чийто обхват на пукотевица, според от вида, може да варира от 30-80 км (в залпов режим) или до 300 или повече км (като оперативно-тактическа ракетна система). Системата е призната на въоръжение от редица страни, в това число Йордания, Канада, Обединените арабски емирства, Полша, Румъния, Сингапур и Съединените щати.

Руският общоприет щаб заяви, че в региона на Харков е свален украински военен аероплан Су-25, а хеликоптер Ми-17 е бил свален край Славянск . С ракетен удар в Одеса бил опустошен склад с противокорабни ракети Harpoon . В региона на Изюм, Таврия и Алчевск системите за противовъздушна защита са прехванахали осем снаряда от реактивни системи за залпов огън " Ураган " и HIMARS.

, че може да такува цели в Крим и кораби на съветския Черноморски флот с новите РСЗО HIMARS, в това число Кримския мост.

, че западните доставки на оръжия с по-дълъг обхват на Киев ще накарат Русия да изтласка украинските сили по-далеч от нейните граници, което всъщност ще усили евентуалните териториални загуби за Украйна при нашествието.
 Британското разузнаване: Русия се отнася съществено към опцията за украинско контранастъпление
Британското разузнаване: Русия се отнася съществено към опцията за украинско контранастъпление

Москва е засилила отбранителните си позиции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР