Божков допълни, че за изборите за национален парламент ще води

...
Божков допълни, че за изборите за национален парламент ще води
Коментари Харесай

Божков води листата на Център за евровота, в изборите за НС е начело в София и Пазарджик

Божков добави, че за изборите за народен парламент ще води две листи - в 25 многомандатен изборен регион (МИР) в София и в Пазарджик.

" Пазарджик - носталгично, в 25-и - тъй като там са всички ", изясни Божков решението си в кои два региона да бъде лидер.

В 25 МИР в София Божков ще се изправи против мощна конкуренция - водачите на ГЕРБ - Бойко Борисов, " Възраждане " - Костадин Костадинов, Българска социалистическа партия - Корнелия Нинова, Има Такъв Народ - Слави Трифонов, Христо Петров - Хазарта от ПП-ДБ, и Ваня Григорова от " Солидарна България ".

" В акцията ще заложим на позитивност. Няма да обещаваме неща, които няма да осъществим " , съобщи той.

А на въпроса какво ще извърши, в случай че бъде определен, отговори:

" Ще осъществим да променим системата, ще премахнем това статукво, законите ще се съблюдават, ще има ред в страната, ще прекратим корупцията. И най-важното - в случай че не можем да го създадем това, тъй като няма да имаме задоволително депутати в Народното събрание, ще пречим на всичките им корупционни схеми ".

На въпрос по какъв начин ще си партнира ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", в случай че се стигне до съдружно държавно управление в границите на идващия парламент, той отговори: " Ако има съдружно държавно управление, ние няма да си партнираме с тях. Ние ще им пречим да си осъществят незаконните си схеми ".

Дали, в случай че бъде определен за Европейският парламент, ще отиде там, или ще се откаже от мястото си, предприемачът съобщи, че щял да " реши на момента ".

Дарин Дросев, който е втори в листата, изрази подготвеност да иде в Брюксел, в случай че групировката завоюва мандат, само че Божков се откаже.

" Имаме желание да произведем съответна рецензия, с която Европа да промени отношението си към България ", уточни Дросев.

По-рано през днешния ден Софийският градски съд пусна от домашния арест предприемача Васил Божков против парична гаранция от 130 000 лв.. Съдът се стимулира, че към този момент са минали осем месеца от задържането му.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР