В неделя Манчестър Юнайтед претърпя една от най-тежките си и

...
В неделя Манчестър Юнайтед претърпя една от най-тежките си и
Коментари Харесай

Това ли са виновниците? Нарочиха двама за срамната загуба от Ливърпул

В неделя Манчестър Юнайтед претърпя една от най-тежките си и срамни загуби от доста години насам. „ Червените дяволи “ бяха разрушени с 5:0 посред „ Олд Трафорд “ от най-големия си зложелател - Ливърпул.

След дуела бе разумно да се потърсят аргументите и виновниците за тежкото проваляне. Според легендата на „ алените дяволи “ Пол Скоулс и анализаторът и някогашен състезател на Ливърпул Джейми Карагър мениджърът Оле Гунар Солскяер и халфа Пол Погба са огромните виновници за краха.

Това бе и най-тежкото проваляне на тима на собствен терен от мърсисайдци и първият път от 1955 година, когато пада с 0:5 от Манчестър Сити.

5 - Manchester United have suffered their heaviest ever defeat at home to Liverpool, whilst it's the first time they have lost to-nil by 5+ goals at home since February 1955 (5-0 v Man City). Erosion.
— OptaJoe (@OptaJoe)
„ Разочарованието е дума, която е прекомерно мека, с цел да се опише случилото се. Всички разбираме, че беше мъчно. Но с Ливърпул не можеш да играеш по този начин “, съобщи Скоулс.

Погба се появи на почивката, само че малко по-късно беше изпъден с пряк червен картон за недодялан фаул против Наби Кейта.

„ Той трябваше да помогне на тима. Може би искаше да покаже силата си в халфовата линия, опита се да се бори, само че в последна сметка беше изпъден след неуместно нарушаване. Отборът губи с 0:5 и е с 10 души на терена... В такива обстановки си коства да помислим дали Погба ще остане в Юнайтед, в случай че Солскяер резервира поста си. Той внесе комплициране през последните години. Всички знаят какъв брой е надарен. Мениджърите му се доверяват, само че с такова отношение, с отвращение да преподпише, влиза на терена и прави това. Погба сподели пренебрежение и цялостна липса на дисциплинираност във връзка с мениджъра и съотборниците си “, продължи с острия си звук легендата на „ алените дяволи “.

Карагър пък съобщи, че Солскяер също има огромна виновност и не е подобаващия човек за поста на „ Олд Трафорд “.

„ Той прави добра работа, само че в случай че Юнайтед желае да се състезава с тимовете на Юрген Клоп, Томас Тухел и Хосеп Гуардиола, има потребност от по-добър управител. Предишното ми изявление не беше неуважително. Съжалявам за Оле, това е най-лошият ден в кариерата му. Не желая да влизам в полемики с него, само че е неприятно, когато би трябвало да се каже, че някой би трябвало да бъде уволнен. Не се усещам неловко, когато споделям, че Фред не е задоволително добър. Или Скот МакТоминей. Затова без доста терзания споделям, че и Солскяер не е задоволително добър “, показа някогашният бранител.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР