В най-новия филм на Антоан Фукуа Дензъл Уошингтън се изправя

...
В най-новия филм на Антоан Фукуа Дензъл Уошингтън се изправя
Коментари Харесай

Закрилникът 3 изправя Дензъл Уошингтън срещу Камората

В най-новия филм на Антоан Фукуа Дензъл Уошингтън се изправя против мафията в южна Италия. " Закрилникът 3 " е последна част от едноименната поредност. 

Антоан Фукуа желае последната част от франчайза " Закрилникът " да излезе със мощна нота, изправяйки пенсионирания палач от Централно разузнавателно управление на САЩ на Дензъл Уошингтън против Камората в Южна Италия.

Там е избрал да се откри Робърт Маккол, само че италианската мафия, позната като Камора, скоро нарушава проектите му.

 
Аз постоянно съм бил удивен от Камората. Те са неповторима незаконна организация, нямат нищо общо с гангстерите от " Кръстникът ". Те са по-диви, по-млади, даже по-злобни... Знам, че доста от италианците биха споделили, че са варвари. Хората желаят да гледат на Италия като правоприемник на антична цивилизация, на хубостта и изкуството. И не помнят, че под цялата тази хубост се крие нещо друго, което също е част от културата на страната. И това се трансформира с времето непрекъснато…
Антоан Фукуа – режисьор 

За режисьора е било огромно предизвикателство да снима в културата на дребен риболовен град. Но признава, че е бил удивен от несъгласията на мястото.

Заради актьорската стачка в Америка Фукуа би трябвало да показва кино лентата без главните му звезди – Дензъл Уошингтън и Дакота Фанинг.

 
Странно е да представям кино лентата без Дакота и Дензъл до мен. Той е нещо като въплъщение на цялата трилогия. Трябваше да си припомня, че снимахме този филм за публиката. И моята работа е да го показва допустимо най-добре пред феновете. Но в действителност е необичайно.
Антоан Фукуа – режисьор 

Както и в предходните два кино лентата героят на Уошингтън се оправя с неприятните, в тази ситуация мафиотите, с цел да спечелва справедлиността.

" Закрилникът 3 " излиза по кинотеатрите в Съединени американски щати и България на 1 септември.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР