В навечерието на Световния ден за възпоменание на жертвите от

...
В навечерието на Световния ден за възпоменание на жертвите от
Коментари Харесай

Старозагорски младежи стартират кампания „Шофирането не е игра“

В навечерието на Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортни катастрофи (21 ноемвр) Младежки общински съвет - Стара Загора с поддръжката на Община Стара Загора започва акцията ”Шофирането не е игра ”.

Подтикнати от трагичните произшествия , покосили нашия град в последните месеци, младежите от Стара Загора взеха решение да подчертават върху тематиката за сигурността по пътищата.

Преди коледните и новогодишни празници в акцията се включиха Филип Лазаров - Бричка и Димитър Илиев. Най-известният авто влогър в България и един от най-успешните автомобилните състезатели снимаха видео за акцията ни ”Шофирането не е игра ”. Филип Бричката и неговите влогове доближават до хиляди души. Понякога във видеата взе участие и Димитър Илиев , осемкратен първенец в българския рали шампионат, както и един от тримата българи, печелили най-престижното автомобилно съревнование в страната – Рали България. Основател e на Safety Driving Academy, първата по рода си академия за безвредно шофиране в България.

В самодейността се включиха още - Екатерина Стратиева, Динко Иванов, Димо Георгиев, Борис Григоров, Виктор Миленков и Рени Христова.

„ С тази акция младежите от Стара Загора желаеме да отправим зов към всички млади водачи на пътя - Шофирането не е игра! Огромните числа са стряскащи, само че те мъчно стигат до съзнанието ни. Човек постоянно се води от мисълта, че „ на мен няма да се случи “, само че това се случва всеки ден на десетки хора в България и на стотици в света “, споделят младежите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР