От днес до 30 май движението на АМ Тракия“ в

...
От днес до 30 май движението на АМ Тракия“ в
Коментари Харесай

До 30 май движението от 157-ми до 162-ри км на АМ „Тракия“ ще е двупосочно

От през днешния ден до 30 май придвижването на Автомагистрала „ Тракия “ в сектора от 157-ми до 162-ри км ще се реализира в двете посоки в платното за София . Промяната в организацията на придвижване в правата на територията на област Стара Загора е за осъществяването на гаранционни ремонтни действия на надлеза над жп линията Пловдив – Бургас. За облекчение на трафика в идните почивни дни към 24 май в платното, в което не се правят ремонтни действия, ще бъде проведено реверсивно придвижване, с цел да се улесни пътуването на водачите.

Шофьорите е належащо да карат с нараснало внимание, като следват прецизно основаната организация на придвижване и ограничаването на скоростта до 50 км/ч.

От Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извиняват на водачите за породено стеснение, само че подхванатите действия са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижването. Апелът към водачите е да карат деликатно , със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване, нужната отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР