В навечерието на Рождество Христово жителите на малкото колумбийско градче

...
В навечерието на Рождество Христово жителите на малкото колумбийско градче
Коментари Харесай

Рождественско чудо! Образът на Дева Мария се появи на стена в Колумбия

В навечерието на Рождество Христово жителите на дребното колумбийско градче Нобса станаха очевидци на религиозно предсказание. Фотосинтезиращи организми на мокра стена до един от локалните канали са образували контури на Пресвета Дева Мария, написа Езорейтер. Сега огромен брой локални поданици и туристи отиват на светото място, с цел да погледат хипотетичното знамение със личните си очи и да изрекат по някоя молитва на Богородица.

Хиляди предани католици изобщо не се съмняват, че там се е случило нещо поразително, дело на самия Господ Бог.



Първо аномалията забелязало малко момченце, което прекосявало по моста и чуло чудноват тон, като че ли животно се плиска във водата Учуденото
дете се спуснало в канала и видяло, че на тухлената стена под тръбата, от която постепенно шапка вода, е бил изрисуван силуета на Богородица.

Младият колумбиец се доближил, извадил мобилния си телефон и направил няколко фотоси. В един миг на него ненадейно му се сторило, че обликът даже мръднал. Момчето се изплашило, паднало на колене и почнало да се моли. След това, тичайки, се прибрало вкъщи и разказало всичко на роднините си.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР