В навечерието на предстоящите празници Vivacom стартира кампания, която включва

...
В навечерието на предстоящите празници Vivacom стартира кампания, която включва
Коментари Харесай

През целия декември Vivacom предлага Nokia Beacon устройства в комбинация с платформата за телевизия и интернет EON

В навечерието на идните празници Vivacom започва акция, която включва Mesh Wi-Fi продуктите Nokia Beacon в композиция с новаторската платформа за телевизия и интернет EON.

Първото предложение включва два броя Nokia Beacon устройства на промоционална цена от 7.98 лева (вместо 9,98 лева.) месечно за 24 месеца, в композиция с абонамент за пакет EON FULL. Второто включва три устройства на цена от 11,98 лева (вместо 13,98 лева.) месечно за 24 месеца, още веднъж с абонаментен проект за EON FULL. Офертата е годна до края на месец декември.

Съчетавайки висококачественото Wi-Fi покритие на Nokia Beacon с платформата EON, и двата пакета са извънредно настоящо предложение във време, в което работата от вкъщи и онлайн образованието са всекидневие. Промоцията на процедура включва всичко належащо за обезпечаване на благонадежден безжичен интернет във всяка точка на дома и за всички членове на фамилията, както и първокласна телевизионна услуга за пълноценно развлечение у дома.

Nokia Beacon

Тези новаторски Wi-Fi устройства съставляват цялостна система за безжичен интернет, в която споделят между тях, приоритизирайки и адаптирайки сигнала по най-хубавия метод. Системата е лесна за мащабиране и към нея могат елементарно да се прибавят нови beacon устройства, с цел да се разшири покритието й. Вградените аналитични функционалности разрешават на всеки консуматор да се включи автоматизирано към устройството с най-хубав сигнал по отношение на неговата локация, а ръководството става елементарно и комфортно благодарение на мобилно приложение. Отново посредством него може да се основава мрежа за посетители, да се дефинира „ час за лягане “, да се блокират или позволяват съответни уеб запаси и така нататък

Повече информация за Nokia Beacon е налична на адрес:

А повече за EON може да откриете на:

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР