В навечерието на Коледните и Новогодишни празници малчуганите от вокално

...
В навечерието на Коледните и Новогодишни празници малчуганите от вокално
Коментари Харесай

В навечерието на Коледа: Деца подаряват книги на свои връстници в Пловдив

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници малчуганите от вокално студио " Синтез " към пловдивския общински детски комплекс (ОДК) направиха прелестен жест към възпитаниците на ДГ " Мирослава ", оповестиха от Община Пловдив.

Те посетиха дечицата, с цел да им подарят персонално комплект книги събрани в границите на самодейността на ОДК " Подари обичана книга, създай вълшебно коледно прекарване ".

" Надявам се доста да ти хареса тази брошура, тъй като тя е път към нови завършения ", " Нека всеки ден бъде за теб като една красива приказка с доста игри и занимателни моменти ", "...нека книгите те водят на чудни места и дано те срещат с приказни герои, дано ти оказват помощ да изживееш пълноценно твоето вълшебно детство ".

Това бяха единствено някои от посланията, които децата бяха изписали в книжките за своите другари. Кампанията се организира от 6 до 9 декември, в границите на които бяха събрани 570 книги.

Всички те ще бъдат дарени на детските градини, началните и главните учебни заведения в града за обогатяване на библиотечния им фонд. " Щастливи сме от това, което направихме в границите на самодейността и съм уверена, че ще подарим усмивки на доста деца.

Книгата е един от най-хубавите дарове за всяко дете, тъй като е способна да го придвижи в непознати и магични светове. Вярвам, че с този жест ще подарим на малчуганите едно вълшебно коледно прекарване ", разяснява шефът на общинския детски комплекс Озден Мурадова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР