В навечерието на голямото дерби между и Лудогорец няма по-добър

...
В навечерието на голямото дерби между и Лудогорец няма по-добър
Коментари Харесай

Пената отново култов: Дали ще станем шампиони? Не знам, баба Ванга отдавна почина

В навечерието на огромното дерби сред и Лудогорец няма по-добър събеседник от треньор номер 1 на XX век Димитър Пенев.

" Футболистите на Лудогорец са привикнали повече с един с различен, тъй като към този момент много години играят дружно. В не се задържат толкоз доста дадени играчи. Но знаете, че не обичам да разясня доста, тъй като някой може да се засегне. Нашите футболисти не би трябвало да мислят за отмора. Да, полусезонът беше дълъг, само че това е последният мач и би трябвало да се стимулират. Г-н Ганчев им прости доста на тези момчета. Отборът игра доста едва в Кърджали и даже се бе предал, само че въпреки всичко стигна до тъждество ", съобщи Стратега пред " Мач Телеграф ".
свързани новини5620на 18.08.2021
На въпрос дали победа на през днешния ден ще направи борбата за купата напролет доста по-изравнена, тъй като разликата ще е единствено 2 точки, Пената отговори в типичния си жанр: " Не мога да ви кажа, баба Ванга от дълго време умря, за жалост. Аз желая да победи, пък даже и с половин гол. В тези срещи трите точки са най-важното. И преди няколко седмици в Разград имахме късмет да бием, само че не успяхме ".

Димитър Пенев разяснява и шокиращата загуба на Лудогорец от Пирин в предишния кръг - 3:5. " Пирин е част от историята на българския футбол, само че сега е обратно в класирането. Те нямат финанси като на Лудогорец, само че компенсираха с колектив. Факт е, че този резултат изненада футболната общност ", сподели той.

За край Стратега разкри и коя е неговата футболна болежка. " Вече съвсем нищо не никне по нашите школи. Заради това в шампионата ни е цялостно със междинна класа чужденци. Качеството коства доста пари. Надявам се новото държавно управление да обърне повече внимание на детско-юношеския футбол ", приключи Пенев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР