В научната фантастика летящите шпионски дроиди се наричат автоматични устройства

...
В научната фантастика летящите шпионски дроиди се наричат автоматични устройства
Коментари Харесай

Патрулите – извънземни дронове, които следят всички събития на Земята

В научната фантастика летящите шпионски дроиди се назовават „ автоматизирани устройства за следене “, „ Окото на Бога “, „ Всевиждащото око “ и т. н​​. Но от време на време действителността ни сервира изненади, за които даже не подозираме.Мнозина са виждали НЛО … Напоследък има толкоз доста от тях, а те са тук от доста време.Какво са “патрулите “? Патрулите са извънземни дронове, които са способни да сканират Космоса. Те се появяват тук от есента на 2010 година и от този момент летят над главите ни непрекъснато, само че хората не са привикнали постоянно да гледат към небето.Тези устройства следят Земята, наблюдават всички събития, които се случват на планетата и предават тази информация в основния “щаб ”, където се проучва и при нужда се вземат решения за “намеса ” в делата на земляните.
Патрулите са разузнавачи и са разграничени на региони. Основната им характерност е времето за прехвръкване. Те се появяват в небето всеки ден, 15 минути от всеки час и 15 минути от идващия час. Летят сами, рядко по двама.
Патрули летят във всеки град и всяка страна по света. Информацията за това е доказана неведнъж. Всеки ден, тъкмо 15 минути от всеки час от деня и нощта се отварят Портали в небето, от които се влиза и се излиза от земната атмосфера.Винаги на едно и също място, като за всеки район е друго, не доста високо от земята, някъде на равнището на високо дърво. Отворът на Портала наподобява като мълния, а по-късно от него се появяват патрулите.Четете още: Уникално видео на НЛО, снимано от МКС в ниска околоземна орбитаТе не блестят отмерено, а мигат от време на време. Цветът им е наследник, бял или червено-оранжев. Сините и белите са вид “звезди ” или “топки ”, а червено-оранжевите – вид “топки ” и “цилиндри ”.

 1 1 - Патрулите - извънземни дронове, които наблюдават всички събития на Земята (видео)
Във видеото нагоре се виждат бели и червено-оранжеви патрули вид “топка ”. Когато се усили мащабът, може да се види удължената форма на обектите и светещо защитно поле.

 2 1 600x415 - Патрулите - извънземни дронове, които наблюдават всички събития на Земята (видео)
Тези устройства се появяват в небето почти в една точка, летят на несъмнено разстояние и също толкоз мигновено изчезват. Прелитането продължава към 3-5 минути, рядко е допустимо да се следят по-дълго.Въпреки обстоятелството, че патрулите са безпилотни апарати, те са в положение да “чуят ” Вашите думи, мисли и страсти. Двама откриватели вземат решение да опитват с феномена. При появяването на патрул, единият споделя на глас: “Да, това е аероплан – не го ли виждаш? “. Тогава обектът мигновено понижа скоростта си, полита към тях, като че ли „ сърдит “, че го считат за аероплан и слиза внезапно надолу.Патрулите са в положение да чуят Вашите мисли. И в случай че нещо не им хареса, те включват „ маскировката си “ и изчезват от погледа. Това не значи, че са си тръгнали, те към момента са там, само че маскировката ги прикрива.Имат същата реакция към видеокамери. Ако желаете да ги снимате, не стойте пред тях и се пробвайте да не мислите „ на глас “, до момента в който записвате. В противоположен случай незабавно ще Ви виждат и ще изчезнат.Тази информация наподобява доста спорна и наподобява на фантастична история, само че можете да я ревизирате сами. Просто погледнете небето вечер, защото денем е доста мъчно да ги видите, в 21:15 ч., 22:15 ч., 23:15 ч., 00:15 ч. Това е времето на отваряне на Порталите за „ вход “. А в 21:45 ч., 22:45 ч., 23:45 ч., 00:45 ч. – Порталите се отварят за „ излаз “.Всеки ден – 15 минути от случаен час и 15 минути от идващия.Приблизителната посока на патрулните полети е югозапад – североизток и назад. Но може да е друга, всеки район има свои лични характерности.Гледайте небето и се възхищавайте на ежедневните полети …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР