В настоящия мандат комисията по здравеопазване в Общински съвет направи

...
В настоящия мандат комисията по здравеопазване в Общински съвет направи
Коментари Харесай

ВМРО се допитва до двойки с репродуктивни проблеми

В сегашния мандат комисията по опазване на здравето в Общински съвет направи доста за двойките и дамите без сътрудник, имащи репродуктивни проблеми, което се вижда и от резултатите, които получаваме като противоположна връзка за новородените деца от тези, на които сме помогнали. Предстои завишаване на отпусканата помощ на претендент, което е следващото доказателство, че за всички нас тази група от обществото е значима и техните проблеми не са на назад във времето, а в противен случай.

Това заяви общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация доктор Иван Црънчев.

Продължаваме и нашата битка в частност на Вътрешна македонска революционна организация за опцията всеки претендент да може да се възползва от отпуснатите финансови средства на територията на Република България, а освен в Пловдив, което е и залегнало изискване за качествена и налична здравна помощ за всеки един жител, сподели той.

Оставяме отворен въпроса и до каква степен е подходящо това потребление на средствата да бъде разрешено и за процедури и действия, осъществени отвън територията на нашата страна. Ще се радваме да споделите вашето мнение в нашата приемна, добави доктор Црънчев.

Всяка сряда от 17.00 часа в клуба на Вътрешна македонска революционна организация на бул. ”Марица ” 51.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР