„В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство

...
„В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обяви национална кампания за прием на социалисти


„ В наши структури от цялата страна постъпват молби за участие в партията. Много се веселя, че има толкоз нови искащи, които да се причислят към общите ни старания за смяна на порочния модел на ръководство в България. Очевидно в наше лице те виждат опция това да се случи действително. Както споделих и преди седмица – всеки, който желае смяна и е подготвен да работи с грижа за хората е добре пристигнал “, съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова през днешния ден по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат още веднъж в редиците на социалистите.

Нинова разгласи старта на самодейност за включване в Българска социалистическа партия в цялата страна: „ За да отговорим на многото от искащи стартираме „ Национална акция за банкет на нови членове “.

Лидерът на българските социалисти уточни, че тя стартира през днешния ден от Пловдив с приемането освен на нови членове, само че и на такива, които възвръщат своето участие.

„ Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще създадем смяната в България допустима “, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.

Сред станалите членове на партията са Кирил Кирилов, студент по дентална медицина и дълготраен ръководител на Международен юношески воден парламент и притежател на златен орден на Младежки олимпийски игри в Буенос Айрес, актрисата Светлана Шекерова, хирургът доктор Росен Цолов, имунологът проф. Кръстена Николова, педагогът Екатерина Делинова - някогашен шеф на учебно заведение, Илия Вълчанов –военен и сегашен притежател на охранителна компания, Тодор Петков -областен шеф на Пловдив - 2005-2009 година, Милена Колева - притежател и треньор на йога студио, както и нейната майка, двама младежи, приключили в чужбина и разрастващи бизнес в България.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР